Potek V-I dela in razširjenega programa

Potek V-I dela in razširjenega programa

Kategorija: aktualno

Spoštovani,

posredujem nekaj informacij, ki vam bodo v pomoč ob stalnih sporočilih, ki jih prejemate.

Protokol izvajanja pouka 

Če imajo učenci pouk na daljavo iz strani šole-celoten oddelek, potem nudimo pouk na daljavo preko Teams povezave v večini primerov oziroma po dogovoru.

Če imajo posamezniki izolacijo (bolniško odsotnost) ali karanteno zaradi domačih razmer, se jih obravnava tako kot ob običajni bolezenski odsotnosti.

Vzgojno-izobraževalno delo in razširjeni program

V prejšnjem tednu smo poskrbeli za izvajanje pouka v mehurčkih: ŠPORT v telovadnici, OIP, NIP, ID, DOP, DOD,DNU in s tem nadaljujemo v tem tednu. 

Zaradi epidemiološke situacije bodo na šoli za vse učence obvezni in neobvezni izbirni predmeti, šport, dopolnilni, dodatni pouk, DNU, potekali na daljavo preko spletnih učilnic oziroma v živo po en oddelek. O načinu dela na daljavo in pouku v živo učitelji obvestijo učence. Ta način bomo izvajali do preklica. Pri posameznih predmetih se učitelji sproti dogovorijo in pravočasno obveščajo učence o pouku v živo.

Zaradi trenutnih epidemioloških razmer in v skladu z Modeli in priporočili ter okrožnicami Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport vas obveščam, da izvajanja interesnih dejavnosti ne bo do preklica. Interesno dejavnost bodo mentorji, ki to želijo, izvajali le v mehurčku. Mentorji, ki bodo izvajali ID, obvestijo pomočnico ravnateljice in učence.

Pričakujemo, da razumete obremenitve vseh nas zaposlenih.

Ravnateljica


Koledar

avgust 2024
P T S Č P S N
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Accessibility