Delovna akcija na šolski zelenici

Delovna akcija na šolski zelenici

Kategorija: aktualno

Dragi učenci in starši!

Z veseljem vam sporočamo, da smo že korak bližje ureditvi zelenice ob šoli. V mesecu maju smo v skrinjicah želja, zbirali predloge učencev, kako urediti ta prostor in prejeli veliko dobrih, zabavnih in kreativnih pobud. Na podlagi zbranih želja smo pripravili predlog ureditve, ki ga sedaj usklajujemo z vodstvom šole in Mestno občino Ljubljana. Takoj, ko bo predlog potrjen, vam ga bomo predstavili.

Da pa ne bomo stali križem rok, medtem ko usklajujemo predloge, smo se odločili, da začnemo s pripravljalnimi deli in že naslednji četrtek, 20. 6. od 17. ure dalje organiziramo prvo izvedbeno delavnico.

Vljudno vabljeni otroci in starši, da se nam pridružite na popoldanski delovni akciji, ki bo namenjena čiščenju območja; z vašo pomočjo bomo odstranili staro igralno opremo, obrezali grmovje in izkopali divjo vegetacijo. V primeru dežja delavnica odpade.

Ker bo četrtkova delavnica prava delovna akcija, prosimo, da se je poleg otrok udeleži tudi čim več staršev. Da bo delo potekalo varno in tekoče, naj vse otroke do vključno 3. razreda starosti na akciji spremljajo starši.

Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da se prijavite na delavnico preko spletne prijavnice, v kateri prosim označite ali boste lahko prinesli s seboj tudi lastno orodje.

Po zaključeni delavnici se bomo podružili v senci dreves ob osvežilni pijači in prigrizkih, kar bo odlična priložnost, da se med seboj bolje spoznamo, vzpostavimo ožjo delovno skupino za izvedbo ureditve in oblikujemo načrte za prihodnje delo.

Vabljeni!

Društvo Pazi!park


Koledar

avgust 2024
P T S Č P S N
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Accessibility